Det är röken som gör det

Fick detta från Anders i Ljungsbro:

Från vanligtvis välunderrättad källa meddelas det att det har upptäckts vad det är som får elprylar att fungera! Det är röken som gör det! Det är nämligen så att varje gång röken läcker ut ur en elektrisk grej så slutar den att fungera. Detta har bevisats genom omfattande tester. Tänk efter själv! Kommer det rök ur laddningsregulatorn på bilen? Bilen stannade. Eller när det kom rök ur diskmaskinen? Stopp! Det är naturligtvis så att isoleringen som ligger runt trådarna  är till för att hålla  röken på plats, och när isoleringen läcker  så åker röken ur och allt stannar. En del grejer behöver mer rök än andra, t.ex. startmotorn på bilen, därför är kabeln tjockare. Man kan utveckla teorin längre. Varför läcker Lucas ( det plötsliga och totala mörkrets uppfinnare ) mer än t.ex. Bosch? Ja Lucas är engelskt. allt engelskt läcker. Engelska hustak läcker vatten, engelska motorcyklar läcker olja, engelska däck läcker luft. Engelska regeringen läcker försvarshemligheter. Så naturligtvis läcker engelska elattiraljer rök.

Lösningen:

image001

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *